Mijn Account

Inloggen op Mijn Account

E-mailadres

WachtwoordWachtwoord vergeten?

Maak een nieuw account

E-mail *

Naam *

Wachtwoord *

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Vind Het

Wil je graag snel en gemakkelijk je Auto's boten huis, kamer, appartement, Bed en Breakfast, boerderij of woning verhuur of verkopen? Dan ben je bij vindhet.net aan het juiste adres. Met een groot aanbod zijn wij actief in alle provincies van Nederland. Zowel in de grote steden als in de kleine dorpen. Het is dan ook heel gemakkelijk om jouw woning en handels aanbod toe te voegen aan ons platform. Je kunt heel gemakkelijk een account aanmaken en foto’s toevoegen die jouw woning van zijn beste kant laat zien. Daarnaast kun je ook nog een bijschrijving toevoegen van de eisen die moeten worden voldaan om jouw woning of kamer te huren of kopen.

Adverteren met filmpjes

Deze advertentie kan dan bekeken worden door de bezoekers op ons platform. Aangezien de site techniek geweldig ga je veel bezoekers pakken vanuit Google. Naast ons mooie platform hangen er ook nog een aantal Facebook groepen aan waarin promoten van advertenties mogelijk is. Als we alle leden bij elkaar optellen in de groepen komen we uit op 2,5 miljoen gebruikers. Het gaat je dus een megagrote boost gegeven als je na het aanmelden van jouw advertentie dit bericht ook nog eens deelt in onze groepen. Deze groepen zijn dan ook erg actief, dus het is maar een kwestie van tijd voordat de juist persoon hebt gevonden voor het huren of kopen van jouw woning, kamer, appartement boten auto's anders of Bed en Breakfast. Wanneer de foto’s en de beschrijving aanspreken bij de bezoekers kunnen zij gemakkelijk een berichtje sturen naar de verkoper of verhuurder. Op deze manier blijf jezelf altijd in controle en is het aan jou wie je uitkiest om aan te verhuren of verkopen. Wij bemoeien ons dan ook niet met dit proces. Ons platform is dan ook een plek waar-vraag en aanbod samenkomt en waar je nieuwe mensen met gelijkgestemde interesses kan ontmoeten. Op deze manier proberen wij mensen te helpen met het kopen of huren van een verblijf en zo een onvergetelijke tijd tegemoet te gaan in een van de provincies van Nederland. Als we als platform willen slagen hebben we mensen nodig die willen verhuren/ verkopen en die juist willen kopen en huren. Aarzel dan ook niet om jouw lege kamer of woning op het platform te zetten. Op deze manier blijft er toestroom van nieuwe mogelijkheden en kunnen we alleen maar meer mensen helpen een fijn verblijf te vinden in hun provincie naar keuze. Dat is ons doel bij vindhet.net

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op vindhet.net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via vindhet.net. Tweedehands motoren en scooters koop je op vindhet. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op vindhet.net vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij vindhet. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij vindhet.net vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit vindhet.net dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,5 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Contact: info@vindhet.net
Vindhet.net